ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στη Φάρμα μας επιβλέπουμε την ζωή των ζώων μας από την γέννησή τους. Το βραβευμένο πρόγραμμα γενετικής που έχουμε υιοθετήσει, εξασφαλίζει ότι όλα τα μοσχάρια της φάρμας μας μπορούν να παράξουν κρέας ανώτερης ποιότητας.

PREMIUM ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ «ΑΡΩΜΑ Ω-3»

Το εκλεκτό αυτό κρέας προέρχεται από επιλεγμένες φυλές βοοειδών όπως οι black angus, charolais – aubrac, limousin και blonde d’aquitaine.

Τα ταυρίδια επιλέγονται και εισάγονται από τους κορυφαίους οίκους της Γαλλίας σε ηλικία 5 μηνών. Εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής και διατρέφονται με ειδικό μείγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το μείγμα αυτό είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (ΟΒΙ), εμπλουτισμένο με αρωματικά φυτά της ελληνικής φύσης όπως η ρίγανη, ο βασιλικός και ο δυόσμος, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Η μοναδική αυτή δίαιτα ενισχύει τους μύες των ζώων με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Αποδεδειγμένα, το κρέας «Άρωμα Ω-3»  περιέχει 6 φορές περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από το συμβατικό μοσχαρίσιο κρέας. 

Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η ξεχωριστή του γεύση μετατρέπει το κρέας «Άρωμα» σε αντικείμενο πόθου αμέσως αφότου το δοκιμάσουμε.