ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ

Η παράδοση, το μεράκι και η τεχνογνωσία της Φάρμας Κουτσιώφτη έχουν ως αποτέλεσμα τα μοναδικά μοσχαρίσια προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, χωρίς πρόσθετα, ορμόνες και αντιβιωτικά.

PREMIUM BLACK ANGUS ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ

Black Angus Burger Ελληνικο Φαρμα Κουτσιωφτη

Black Angus Burger

Απολαυστικό burger από 100% επιλεγμένο φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας Black Angus, εξαιρετικά γευστικό και υγιεινό

Premium Beef Black Angus Tomahawk Steak Farma koutsioftis Greece

Black Angus Tomahawk

Από τις πιο εντυπωσιακές κοπές ενός μοσχαριού λόγω του μεγάλου βάρους και του μεγέθους που έχει το κόκκαλο της μπριζόλας

Premium Beef Black Angus RibEye Greek Farma koutsioftis

Black Angus Rib Eye

Οι μπριζόλες που σερβίρονται από κορυφαίους σεφ και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο! Τρυφερό, ζουμερό Ribeye

PREMIUM ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΚΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ

Premium Beef Black Angus Striploin Steak Farma koutsioftis Greece

Striploin

Το Striploin steak γνωστό και ως sirloin, βρίσκεται στο οπίσθιο μέρος της πλάτης του μοσχαριού σε συνέχεια του short loin

Premium Beef Black Angus Tenderloin Steak Farma koutsioftis Greece

Tenderloin (Φιλέτο)

Tenderloin (φιλέτο, μπον φιλέ) άκοπο νωπό από εκλεκτό Ελληνικό βόειο

Premium Beef Black Angus Picanha Steak Farma koutsioftis Greece

Picanha

Ουσιαστικά πρόκειται για μια τριγωνική κοπή στην «ουρά» της αγελάδας και εφόσον το ζώο είναι μεγάλο σε ηλικία και καλά αναθρεμμένο έχει και το ανάλογο στρώμα λίπους

T-bone,Steak,On,Frying,Grill,Pan,With,Meat,Fork,,Oil

T-bone

Αποτελείται από τις πρώτες “κόντρα” μπριζόλες με φιλέτο ‘mignon’. Το όνομα της έχει πάρει από το χαρακτηριστικό κόκκαλο ‘T’, που σχηματίζεται μεταξύ της μπριζόλας και του φιλέτου.

Uncooked t-bone or porterhouse steak seasoned with salt and spices with fresh herbs with a glass of whiskey above

Porterhouse

Οι Porterhouse προέρχονται από το πίσω μέρος του μικρού φιλέτου, όπου το φιλέτο είναι παχύτερο. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη, βαριάς κοπής μπριζόλα

Premium Beef Black Angus Ossobuco Steak Farma koutsioftis Greece

Ossobuco

Το οσομπούκο ή ossobuco που στα ιταλικά σημαίνει κόκκαλο με τρύπα πήρε το όνομά του από το χαρακτηριστικό σχήμα που έχει το κομμάτι από το μοσχαρίσιο κότσι, το γνωστό σε όλους μας ποντίκι αλλά κομμένο σε φέτα μαζί με το κόκκαλο και το μεδούλι που περιέχει

Premium Beef Black Angus Brisket Steak Farma koutsioftis Greece

Brisket

Όταν λέμε brisket, εννοούμε το στήθος του μοσχαριού.Το στήθος λοιπόν του μοσχαριού, είναι ένα μεγάλο κομμάτι του ζώου που αποτελείται από δύο μύες, έναν πιο στεγνό και έναν πιο λιπαρό, οι οποίοι χωρίζονται μεταξύ τους από ένα στρώμα λίπους

farma koutsioftis mprizola Prime Rib steak raw

Prime Rib

Το Prime rib, επίσης γνωστό και ως standing rib , είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς όταν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να ψήσεις ένα μεγάλο κομμάτι κρέας

Premium Beef Black Angus Tri Tip Steak Farma koutsioftis Greece

Tri Tip

Το Tri-tip βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Πρόκειται για ένα εκλεκτό κομμάτι άνευ οστού, με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες

Raw,Chuck,Eye,Roll,Steak.,Organic,Beef.,Black,Background.,Top

Chuck Eye

Chuck Eye ή αλλιώς σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων

Premium Beef Black Angus Chuck Roll Steak Farma koutsioftis Greece

Chuck Roll

Μία Chuck roll μπριζόλα προέρχεται από ένα κομμάτι του λαιμού ενός νεαρού μοσχαριού. Πρόκειται για ένα κομμάτι βοδινού με μέτριες λιπαρές και μαλακές ίνες

Premium Beef Black Angus Flank Steak Farma koutsioftis Greece

Flank Steak

Το Flank Steak προέρχεται από τη κοιλιά του μοσχαριού, κάτω από το ‘short loin’. Πρόκειται για ένα καλά ασκημένο μέρος του μοσχαριού, που το καθιστά λιγότερο τρυφερό αλλά ιδιαίτερα νόστιμο λόγω της λιπαρής δομής του.

Premium Beef Black Angus Flap Steak Farma koutsioftis Greece

Flap Steak (Bavette)

To Flap Steak είναι μια κοπή με πολύ έντονη κρεάτινη γεύση. Έχει άναρχη δομή και είναι πλούσιο σε ενδομυϊκό λίπος. Ένα κρέας τρυφερό και νόστιμο που παρομοιάζει σε γεύση με το εξίσου πλούσιο γευστικά Rib eye.

Premium Beef Black Angus skirt Steak Farma koutsioftis Greece

Skirt Steak

Το skirt είναι μια από τις πιο γευστικές κοπές του μοσχαρίσιου κρέατος και παρόλο που αντικειμενικά θεωρείται σκληρό κομμάτι, με πολλή συνδετική ύλη, εξακολουθεί φυσικά να είναι μια εξαιρετική «μπριζόλα» για ψήσιμο στη σχάρα

Premium-Beef-Black-Angus-Topside-Cap-on-Steak-Farma-koutsioftis-Greece (1)

Topside Cap Off

Κομμάτι από τη στρογγυλή κοπή που προέρχεται από το οπίσθιο τέταρτο χωρίς λίπος ή νεύρα.

Premium Beef Black Angus Chuck Tender Steak Farma koutsioftis Greece

Chuck Tender (Σπαλομύτα)

Αυτό το μεγάλο κομμάτι κρέας προέρχεται από την περιοχή του ώμου και δίνει κομμάτια γνωστά για την πλούσια, μοσχαρίσια γεύση τους. Ιδανικό για αργό μαγείρεμα, καθώς και πιο τρυφερά, έτοιμα για ψήσιμο στη σχάρα κομμάτια, όπως το Flat Iron Steak.

Premium Beef Black Angus Spider Steak Farma koutsioftis Greece

Spider Steak

Στην Αυστραλία την ονοματίσουν spider steak πράγμα που της ταιριάζει απόλυτα λόγω της ακτινωτής και περίπλοκης διάταξης του λίπους της

Premium Beef Black Angus Eye Round Steak Farma koutsioftis Greece

Eye Round (Νουά)

Το πίσω μέρος του μηρού. Εμφανίσιμο και για επίσημο τραπέζι. Δίνεται συνήθως ολόκληρο και είναι ιδανικό για μαγείρεμα στην κατσαρόλα (κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό κατσαρόλας). Μετά το μαγείρεμα, κόβεται εύκολα σε λεπτές φέτες, καθώς δεν «τρίβεται».

Premium Beef Black Angus Knuckle Round Steak Farma koutsioftis Greece

Knuckle (Στρογγυλό)

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι στο μπροστινό μέρος του μηρού και φτάνει μέχρι το γόνατο. Μαγειρεύεται ακριβώς όπως το κιλότο, μόνο που έχει πιο λίγο λίπος. Εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε κολλαγόνο είναι κατάλληλο για το «δέσιμο» των σαλτσών στην κατσαρόλα

Premium Beef Black Angus Assado Steak Farma koutsioftis Greece

Assado (Σιδηρόδρομος)

Πρόκειται για ορθογώνιο κομμάτι, που μπορεί να μαγειρευτεί ολόκληρο ή κομμένο σε μικρά τετράγωνα 5×5εκ

Premium Beef Black Angus Tortuga Steak Farma koutsioftis Greece

Tortuguita

Η κοπή αυτή ταιριάζει γάντι στο αρχετυπικό κυριακάτικο μαγειρευτό, σ’ ένα κοκκινιστό, σ’ ένα κρασάτο στιφάδο ή σ’ ένα λεμονάτο