Υλικά Συνταγής:
- ½ κιλό μοσχαρίσιο Κιμά Φάρμας Κουτσιώφτη
- 1 κιλό φασολάκια πράσινα λεπτά
- 200 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
- 200 γρ. πελτές ντομάτας
- 1 κρεμμύδι
- ½ κουταλάκι πάπρικα
- 1/4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι βάζεις λάδι και σωτάρεις το κρεμμύδι.
- Βάζεις πάπρικα, πιπέρι και βάζεις τον κιμά.
- Ρίχνεις τα ψιλοκομμένα ντοματάκια και τον πελτέ, χαμηλώνεις τη φωτιά και ρίχνεις την ζάχαρη, το ξύδι, το αλάτι και το αφήνεις να σιγοβράσει για περίπου 20-30 λεπτά.
- Αν στεγνώσει προσθέτεις λίγο νερό.
- Προσθέτεις τα φασολάκια και τα αφήνεις να βράσουν για 10 λεπτά.
- Αν τα προτιμάς πιο μαλακά τα βράζεις ξεχωριστά και τα προσθέτεις μετά στον κιμά.