Υλικά Συνταγής:
- 4 Μοσχαρίσια Burger από την Φάρμα Κουτσιώφτη
- 4 ψωμάκια για Burger
- 4 φέτες Bacon
- Μαρούλι, Ντομάτα, Κρεμμύδι
- Ελαιόλαδο με άρωμα ρίγανη
- 4 φέτες κίτρινο τυρί κασέρι
- Guacamole
- 1 αβοκάντο ώριμο
- 1 λεμόνι
- Αλάτι Ιμαλαΐων
- Κάρυ μπαχάρι
- Sauce τύπου bbq
- 1 μπολάκι κέτσαπ
- Λίγο soya sauce
- Καπνιστή πάπρικα.
Εκτέλεση:
- Βάζεις λάδι στη γκριλιέρα και ψήνεις τα μπιφτέκια περίπου 4 λεπτά για κάθε πλευρά.
- Για την κρέμα αβοκάντο: Κόβεις το αβοκάντο και βγάζεις την σάρκα με ένα κουτάλι και το λιώνεις με ένα πηρούνι.
- Βάζεις το λεμόνι, για να μην μαυρίσει το αβοκάντο, προσθέτεις κάρυ, αλάτι, λάδι , πιπέρι και ανακατεύεις.
- Για την bbq sauce: Ανακατεύεις την κέτσαπ, την soya sauce και την καπνιστή πάπρικα και ανακατεύεις.
- Βάζεις τα μπιφτέκια σε μια άλλη γκριλιέρα ή σε τηγάνι, τα σκεπάζεις με καπάκι και αφήνεις να ψηθούν.
- Ψήνεις τα μπέικον με λίγο ελαιόλαδο με γεύση ρίγανη, και λίγο τα ψωμάκια.
- Βάζεις μια φέτα κασέρι στα μπιφτέκια για να λιώσει.
- Στο ψωμάκι βάζεις κρέμα αβοκάντο, μαρούλι, λίγο αλάτι, το ένα μπιφτέκι, σάλτσα bbq, μπέικον, πάλι ψωμάκι, κρέμα αβοκάντο, ντομάτα, κρεμμύδι, το δεύτερο μπιφτέκι, και το τελευταίο ψωμάκι αλειμμένο με κέτσαπ.