Υλικά Συνταγής:
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας Φάρμας Κουτσιώφτη
- 1 ποτήρι κρασί Ξινόμαυρο
- 1 λευκό κρεμμύδι
- 2 ντομάτες στον τρίφτη
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
- Φρέσκο θυμάρι και ρίγανη
- 1 μπολ τριμμένο τυρί Μπάτζο ή κεφαλοτύρι
- 1+ λίτρο νερό
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε γάστρα ή στάμνα το κρέας, το κρασί, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, τη ντομάτα, το λάδι, το άλάτι και το πιπέρι.
- Σκεπάζουμε με το νερό, ανακατεύουμε και βάζουμε στο φούρνο για 3 ώρες στους 200 βαθμούς.
- Προσέχουμε κάθε τόσο μην καεί ή να μην τελειώσει το νερό.
- 10 λεπτά πριν το βγάλουμε βάζουμε τα φρέσκα μυρωδικά και το τυρί μπάτζο.
- Καλή όρεξη!