Υλικά Συνταγής για 4 μερίδες:
- 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες Φάρμας Κουτσιώφτη
- 500 γρ. πολύχρωμα ντοματίνια
- Aνθό αλατιού, πιπέρι
- Eλαιόλαδο
Για την σάλτσα φρέσκων αρωματικών:
- 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 4-5 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
- 4-5 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα με μέλι
- 2 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι
- 1 κουτ. σούπας κάπαρη
- 100 ml ελαιόλαδο.
Εκτέλεση:
- Ετοιμάστε την σάλτσα φρέσκων αρωματικών: Βάλτε όλα τα υλικά στο πολυμίξερ και πολτοποιήστε τα.
- Ψήστε τις μπριζόλες σε αντικολλητική σχάρα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και πασπαλίστε τες με ανθό αλατιού και πιπέρι.
- Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και σοτάρετε τα σε λίγο ελαιόλαδο και αλατίστε τα.
- Σερβίρετε τις μπριζόλες με την σάλτσα και συνοδέψτε με τα ντοματίνια.